Výrobky a príslušenstvo


Plastové palety sa chodia nakupovať jedine ku spoločnosti Schoeller Allibert, ktorej meno je celosvetovo známe a je synonymom udržateľnosti. Táto spoločnosť je známa tým, že na trh púšťa pod svojim menom len tie najkvalitnejšie výrobky, ktoré vás nezradia vo chvíľach, ked ich budete najviac potrebovať. Spoločnosť má pobočky na všetkých kontinentoch, pričom platí, že najviac sa ich nachádza práve u nás v Európe a na svete nie je miesto, kde by Schoeller Allibert nemala aspoň jednu svoju kamennú pobočku. Tieto pobočky sú obsluhované vyškolenými profesionálnymi zamestnancami, na ktorých sa vždy môžete obrátiť s akýmkoľvek problémom či otázkou a ktorí vám mileradi s vašim problémom pomôžu a spoločne nájdete riešenie, ktoré vyhovuje predovšetkým vám.

prepravky

Spoločnosť si každým dňom získava nových zákazníkov, a to ako v sfére právnickych osôb, tak aj spomedzi fyzických osôb. Ich výrobky sú známe po celom svete a meno Schoeller Allibert je automaticky spájané s tými najlepšími prívlastkami a superlatívmi. Spoločnosť si dáva záležať nielen na výrobe svojich produktov, ale taktiež na nakupovaní prvotriedneho materiálu.

prepravky

Schoeller Allibert odoberá materiál a pomocný materiál, ktorý sa priamo zúčastňuje výroby, len od overených a certifikovaných dodávateľov, ktorí sa zaručujú prvotriednou akosťou dodávaného materiálu. Medzi najpopulárnejšie výrobky spoločnosti, po ktorých je v súčasnosti na trhu dopyt, sú IBC kontajnery (z anglického pojmu Intermediate bulk container), čo sú plastové kontajnery veľkej alebo strednej kapacity. Rovnako tak sú populárne prepravky rôznych veľkostí, typov, farieb, variácií, prevedení a využití, a to od prepraviek na mäso, zeleninu, ovocie až po pekárske a cukrárske výrobky. Produkty tejto spoločnosti si dozaista zamilujete rovnako ako aj širokú ponuku týchto výrobkov.